kLETSkaffee 21-11-2015 Hartslagfestival

Hartslagfestival

Sinds enige tijd zijn we als LETS een vaste waarde op Het geefplein in Roeselare.

Ook deze keer zijn we er bij om mee te helpen. We maken van de gelegenheid gebruik om er onze maandelijkse ontmoeting van te maken (kLETSkaffee wordt kLETSplein ;-) ). Er zal zoals steeds ook tijd en ruimte gemaakt worden om nieuwe leden in te schrijven.

Voor zij die het geefplein nog niet kennen of meemaakten, het is de bedoeling dat mensen spullen die ze niet meer gebruiken (maar wel nog bruikbaar zijn)meebrengen. Deze worden allemaal door elkaar uitgestald, en wat je er zelf vindt dat je kan gebruiken mag je meenemen. Er worden op deze dag dus geen wieltjes, noch geld uitgewisseld. Wat op de dag zelf geen nieuwe eigenaar vindt gaat naar vluchtelingenhulp of  naar de kringwinkel. Deze keer focussen we het geefplein extra op speelgoed (met het gekende kinderfeest in aantocht), andere spullen zijn echter ook zeer welkom. Vorige jaren  waren er  steeds mensen die taart en cake meebrachten om uit te delen.  Ook deze keer is dit een meer dan welkome bijdrage.

Deze editie van het geefplein krijgt een extra tintje : we slaan immers de handen in elkaar met Hart boven Hard Roeselare  en het Transitienetwerk “het hart”. Samen met deze verenigingen nodigen we alle maatschappijverwarmende initiatieven uit de streek uit om hun ding te komen doen.

Meer info over deelnemende initiatieven vind je de komende weken op volgende facebookpagina’s :

https://www.facebook.com/geefpleinroeselare/

https://www.facebook.com/Hartbovenhardregioroeseare/

https://www.facebook.com/Het-Hart-Transitienetwerk-Roeselare-Tielt-1606218552996910/

Het wordt alvast geweldige namiddag, waar we jullie dus langs deze weg zeer vriendelijk willen toe uitnodigen. Wie graag wil meehelpen, geef vrijblijvend een seintje, zo kunnen we inschatten hoeveel mensen we mogen verwachten. 

In de voormiddag zoeken we helpende handen vanaf 09.00 uur.

In de namiddag start het hele gebeuren om 13.30 uur (tot 17.30 uur).

Plaats: Trax-site, Beversesteenweg (vlakbij rijschool Lust), Roeselare